pekáč BERYL 30x20x12,6cm 2,8l smalt.povrch 2díl. hladký
Kód: MAT201710Detailní popis produktu
Pekáč BERYL 30 x 20 x 12,6 cm, 2,8 l, smalt. povrch, 2díl., hladký. vnitřní rozměr pekáče: 30 x 19 cm vnější rozměr pekáče: 37 x 20 cm výška: 2 x 6,3 cm objem: 2,8 l barva: černý granit Smaltované nádobí značky BERYL navazuje na dlouholetou českou tradici výrobu smaltovaných výrobků. Nádobí BERYL bylo jedním z nosných výrobních programů společnosti SFINX a vyrábělo se po celá desetiletí. Díky tomu se nádobí BERYL použivalo snad ve všech domácnostech na území České a Slovenské republiky. Výroba nádobí BERYL byla postupně utlumena, což byla nepochybně velká škoda, protože se tradičně jednalo o velice kvalitní výrobky, které byli navíc velmi dobře udržovatelné a pro denní použití velmi praktické. Velkou výhodou byla i příznivá cena tohoto nádobí a fakt, že svému majiteli či majitelce dokázali při slušném zacházení sloužit po celá desetiletí. Ve spolupráci s našimi osvědčenými dodavateli smaltovaných výrobků na území Evropy jsme se rozhodli tuto značku oprášit a vrátit jí tam, kam si bezpochyby vrátit zaslouží - do českých a slovenských domácností. Při znovuzrození řady BERYL jsme využili našich dlouholetých znalostí získaných výrobou smaltovaného nádobí a využili je, abychom vám nabídli kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. Kvalitní smaltovaný pekáč vhodný ke slanému i sladkému pečení. Nestarnoucí klasika na českém trhu, díky níž už naše babičky pekly ty nejvybranější pochoutky. Nabídka kvalitních smaltovaných pekáčů, které jsou praktickým pomocníkem snad v každé domácnosti po desítky let. Klasický pekáč používala už Vaše babička či prababička a jejich obliba nikterak neklesá. Jsou velmi odolné a hlavně zdravotně nezávadné.Doplňkové parametry
Kategorie: | Pekáč smalt |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Barva: | Černá, čierna |
Hloubka přepravní: | 20 cm |
Hmotnost přepravní: | 1,5 kg |
materiál: | smalt |
Objem přepravní: | 9,62 dm3 |
Plech: | Ano, áno |
Šířka přepravní: | 37 cm |
Výška přepravní: | 13 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář